Goed ventileren begint bij optimaal communiceren

We zijn gewend om de allernieuwste technieken en installaties toe te passen. En toch is de optimale ventilatie-installatie niet altijd het resultaat van een sensorgestuurde regelklep of een maximale score op energieterugwinning. Het is vooral het resultaat van goed communiceren. Verwachtingen over en weer goed uitspreken. Zaken duidelijk zwart op wit zetten. En gemaakte afspraken nakomen.

Als ventilatie-expert zijn we immers maar een schakel - een belangrijke, dat wel - in het hele proces van (ver)bouwen en renoveren. Gelijkwaardigheid in relaties - of dat nu met een opdrachtgever of met een leverancier is - maakt het eindresultaat beter, het proces efficiënter en de klanttevredenheid hoger. Daarom steken we meer dan gemiddeld tijd en energie in de communicatie met iedere partij in het proces.

Opdrachtgevers 100% ontzorgen

Bij OptimaClima zijn we ervan overtuigd dat die aanpak de toegevoegde waarde van elke schakel groter maakt. En juist doordát we die gelijkwaardige partner zijn, kunnen we doen waar we goed in zijn: u ontzorgen op het gehele traject van eerste advies tot en met onderhoud.